Borgerforslag

Gå tilbage

Etablering af vejkryds ved kirken i Hornslet

Tom Anthon Vestergaard Tom Anthon Vestergaard  •  17-12-2022  •    Ingen kommentarer
Vejkryds_Rodskovvej-Rosenholvej.jpg
Vejkryds_Rodskovvej-Rosenholvej.jpg


Forslagskode: SYDDJURS-2022-12-19

Der skal etableres et sikkert lysreguleret vejkryds ved Rodskovvej/Rosenholmvej/Brogårdvej.

Der etableres et lysreguleret vejkryds ved Brogårdvej - Rosenholmvej, Rodskovvej flyttes så den tilgår det nye vejkryds.

Der laves fodgængerovergange i det nye vejkryds.

Noget af Rodskovvej skal fjernes ved at flytte vejen til det nye vejkryds. Det, der skal fjernes, omlægges til grønt areal, som beplantes med planter, der er godt for biodiversiteten.

Det nye vejkryds skal tage farten af på Rosenholmvej samt gøre det mere sikkert at komme fra Rodskovvej ud på Rosenholmvej. Der kommer en betydeligt øget trafik i det kryds, når den nye Børnehave/vuggestue åbner på Rodskovvej.

Det gør også, at vejen bliver mere sikker at krydse for skolebørn/ældre/cykler. Generelt gør et lysreguleret vejkryds det mere sikkert at krydse vejen, for alle.

Hjælp til at komme i mål med borgerforslaget

2023-03-29

Hej Mange tak for at du har støttet borgerforslaget om at få etableret et sikker signal reguleret vejkryds ved kirken, men der mangler lige de sidste stemmer for at komme i mål, så håber du kan hjælpe enten ved at dele borgerforslaget, få alle i husstanden til at stemme på det, eller prikke til naboen eller venner. På forhånd tak. Tom Vestergaard

Har ingen milepæle